Snart helg igen......

Jäkla va tiden går snabbt... Redan fredag igen...


RemAngelin

Myrmobbaren...

Har haft lite söndagsmys med familjen, och kollat på film, myrmobbaren. Den var riktigt bra faktiskt! Man får sig en tankeställare :-)

RemAngelin

Funderar....


Helg igen......

Så vart det fredag igen...... Veckan har gått ganska snabbt ändå. Har inte hunnit tänka så mkt på att jag faktiskt är arbetslös! Men så kommer helgen, o då gör sig "arbetslösheten" påmind..... Jag vill arbeta, o försörja min familj.... Just nu känner man sig mest som en hushållerska i sitt egna hem... Så fort man sitter ner får man dåligt samvete, och tänker, men jösses, jag är ju arbetslös, här kan jag inte sitta o lata mig, måste städa, tvätta, diska, rensa lådan i köket som man inte får öppna om det kommer besök, städa barnens rum, kanske möblera....?


RemAngelin

Va är en bal på slottet...?



Så skönt... Att se solen sakta gå ner bakom träden... Att ser hur vackert den speglar sin glans i sjön... Så mäktigt, och alldeles alldeles underbar....

RemAngelin

Nu drar vi!

Så, nu har  man packat bilen full med täcken, kuddar, barn, och massa saker man säkert inte kommer att behöva! Nu ska vi åka på minisemester och tälta!

RemAngelin

Nu är det dags...

Dags att göra lite nytta! Så res dig upp nu och gå ut i det någorlunda fina vädret. Rensa ogräs! Klipp rosbusken! Tvätta bilen! Gör nått! Sitt inte bara där och häng!!! Ok... Nu är det dags....


RemAngelin

Mitt arbetslösa jag...

 

                                                                    
Fasen asså.... Det är verkligen jätte jobbigt att vara arbetslös... Man känner sig helt off... Har ringt runt men de flesta har semester, så det går bra att återkomma i augusti......... Få se vad morgondagen har att bjuda på. Hoppas på bättre väder.....

RemAngelin

En kärleksfull tanke...

Varför ska det vara så svårt att prata om döden? Min kloka lilla 4-åring sa en kväll till mig :
- Mamma, om jag blir en ängel före dig, så lovar jag att hälsa på dig!
Jag: - Åhhhh...va snäll du är......
Dottern - Och om du blir en ängel före mig, så måste du hälsa på mig! säger hon och spritter upp i ett leende som kan smälta den hårdaste isen på bara 2 sekunder!

Jag känner mig väldigt berörd utav hennes tankar, nästan så jag börja gråta....  Varför ska det vara så svårt att prata om döden???

RemAngelin

RSS 2.0

Career Education